Utbildningar hos Grönlunds

 

Hos oss präglas alla våra utbildningar av Engagemang, Kvalitét och Flexibilitet

Vi tar utbildning på största allvar och levererar branschanpassade och kvalitativa utbildningar
för att ni och era medarbetare ska vara trygga med er nya kompetens

Grönlunds Yrkesutbildningar AB är medlemmar i Utbildningsföretagen och har ett kvalitetsarbete som godkänts i enlighet med Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation.

Trafikskola i grunden

Grönlunds Yrkesutbildningar AB började som en trafikskola år 1965 och idag drygt 50 år senare är detta en del av vårt DNA. Vi utbildar idag inom i stort sett alla körkortsbehörigheter även om vårt specialområde är tunga behörigheter så som BE, C/CE och D/DE.

Yrkesutbildningar för transportbranchen

Med vår långa erfarenhet av utbildningar mot transportbranschen har vi  utvecklat en bred palett av branschanpassade kurser och utbildningar. Våra utbildningar utvecklas, uppdateras och anpassas efter myndigheternas och transportbranschens krav för att vara kvalitativa, funktionella och regelrätta.

Moderna utbildningsformat

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra utbildningar för att ge våra kunder bästa möjliga resultat. Våra utbildningsformat bygger på modern pedagogisk forskning med flexibla lösningar för att hjälpa varje individ att kunna ta till sig våra utbildningar och kunna omvandla dessa till användbara kunskaper.