JOBBA MED OSS

Jobba med oss!

Vi på Grönlunds söker hela tiden efter nya kollegor runt om i landet och kanske är du en av dem?

Jobba med oss och gör skillnad!

Utbildning oavsett inriktning eller nivå gör skillnad för individen och därför vill vi att om du känner att du vill göra positiva avtryck i utbildningsvärlden ska söka till oss på Grönlunds.

Vi tror på våra medarbetare!

Grönlunds tror på en organisation med medarbetare som vill och är beredda att ta ansvar. Vi tror på att våra medarbetare är både intresserade och kapabla att göra skillnad på riktigt. När vi lyckas gör vi det tillsammans och vi arbetar aktivt med våra värderingar som en grund och ett stöd i det vi gör. Vår struktur bygger på likriktade processer och arbetssätt för enkelhet, trygghet och avtalsefterlevnad.

Vem är du?

Du är en person som har ett positivt och respektfullt bemötande och som vill jobba med att anpassa pedagogik och metoder till deltagarnas behov. Du som jobbar med feedback och återkoppling såväl till deltagare som till andra i arbetsgruppen och förstår kraften i att samarbeta och drivs av att nå gemensamma mål, samtidigt är du engagerad, kvalitetsmedveten och flexibel. Om du känner igen dig i den beskrivningen och är intresserad av att jobba hos oss så är vi intresserade av att höra från dig! Jobba med oss för att göra utbildningar så bra som utbildningar måste vara!

 
Välkommen med din ansökan till annonserade jobb nedan eller sänd in en spontanansökan till oss!

Jobba med oss här:

Just nu söker vi nya medarbetare på följande orter:

Göteborg

Redo för ett nytt steg i livet? Vi expanderar i Göteborg och söker fem trafiklärare med tunga behörigheter!

Läs mer..

Göteborg

Grönlunds utbildningar maskinförare i Göteborg på uppdrag av Arbetsförmedlingen och därför söker vi nu nya medarbetare!

Läs mer..