Grönlunds yrkesutbildningar på sociala medier

Ökad synlighet

Grönlunds yrkesutbildningar i sociala medier är inget nytt men det tål att upprepas att ni alla är välkomna att följa oss både på Facebook och på Linkedin!
Genom att ni gör det kommer ni alltid att få de senaste uppdateringarna och nyheter om planerade kurser och utbildnmingar. Utöver det hjälper ni oss också att nå ut till ännu fler som behöver dessa utbildningar!

Säkerhetskontroll för C & CE

Säkerhetskontrollen för C  & CE innehåller båda många moment man behöver öva in och memorera inför sitt kommande körprov. Vi vet också att man många gånger behöver lite hjälp att gå igenom dem därför kan du hitta våra filmer för hur man gör både yttre och inre säkerhetskontroll på C & CE på vår Youtube-kanal. Så passa på och prenumera på vår kanal så kommer du även få våra senaste videouppdateringar.

Allt är inte digitalt

Då vår omvärld idag är väldigt digital så är det skönt att veta att våra utbildningar fortfarande bygger på praktiska kunskaper inom både lastbil och buss. Ett exempel på det är vårt nya DE-släp som precis har lastats för att uppfylla kraven inför körprov för DE. Buss med tungt släp kan vara en utmaning inte bara i själva övningen men också i att hitta utbildare med DE-ekipage därför är det en glad nyhet att i Södertälje finns just nu ett sådant inför kommande behov. Intresserad av en DE-behörighet? Kontakta oss för mer information.