FAQ

När börjar min utbildning och hur lång är den?

 

Om du är intresserad av eller anvisad till en utbildning hos oss via Arbetsförmedlingen (Yrkesförare buss och lastbil) ber vi dig kontakta din lokala handläggare för tidpunkten för en eventuell utbildningsstart. Om du är intresserad av kurser hos oss som vi erbjuder utanför vårt samarbete med Arbetsförmedlingen vänligen kontakta oss lokalt. Då kan vi svara på när vi har nästa utbildningstillfälle av just den utbildning du är intresserad av, kontakta oss på våra lokala Grönlundskontor på ort@gronlunds.se/.

Vi individanpassar majoriteten av våra utbildningar varför det är svårt att ge direkta utbildningstider, det beror bl.a. på varje deltagares tidigare erfarenhet och språkkunskaper, när du är i kontakt med oss angående din utbildning lägger vi tillsammans upp mål och en plan för hur och när du kan bli klar. Vi kan därför inte ge en generell utbildningstid.

Hur bokar jag en utbildning?

Anmäl dig till en utbildning genom att ringa oss, maila oss eller kom förbi ett av våra lokalkontor nära dig.

Vart kan jag se kommande utbildningar?

Under kurskatalogen kan du se kommande utbildningar nära dig.

Utbildning via Arbetsförmedlingen?

Vi samarbetar med Arbetsförmedlingen och håller löpande utbildningar tillsammans över hela Sverige. Se Kurskatalogen för nästkommande utbildningar nära dig.