Besök av arbetsförmedlingen

Under Onsdagen 16/11 välkomnade Grönlunds i Göteborg inte mindre än 16 medarbetare från Arbetsförmedlingen Hisingen. De valde att lägga halva sin friskvårdsdag hos oss vilket vi tyckte var otroligt roligt!

Mål att veta mer

Målet med Arbetsförmedlingens besök var att lära sig mer om vår Entreprenadmaskinförarutbildning, en utbildning som ligger högt, om inte högst, när det gäller placeringsgrad, dvs hur många som går i jobb efter slutförd utbildning. Att också få en rolig och lite annorlunda dag. Besöket som inleddes med att lära känna varandra lite och information om vår utbildning, gick även vidare till att alla fick möjlighet att testa våra grävmaskinssimulatorer och slutligen även testa att köra riktiga grävmaskiner vartefter alla var eniga i att båda deras mål hade infriats!

Ett uppskattat besök från båda parter. Att se mer ingående och pröva på vår utbildning ger en fördjupad förståelse både för vår utbildning, men också de utmaningar våra otroliga deltagare tar sig förbi varje dag. Rekryteringsbehovet av entreprenadmaskinförare är stort och tillsammans kan vi bidra till att arbetsgivare hittar sina nya medarbetare!