AKTUELLT

Grönlunds i Västerås söker omgående trafiklärare.

 

Vi söker

Vi söker dig som har ett positivt och respektfullt bemötande, jobbar med att anpassa pedagogik och metod till deltagarens behov, du jobbar med feedback och återkoppling. Vidare tycker du om att samarbeta och nå resultat tillsammans, du är flexibel, engagerad och kvalitetsmedveten. Vi önskar att du tycker om att ta ansvar och är genuint intresserad av människors utveckling. Att du själv uppskattar feedback och inspireras av att starta upp en ny verksamhet! 

Vi ger 

Vi tror på eget ansvar och att vi lyckas tillsammans. Våra intentioner är att göra rätt, i alla lägen. I en platt organisation med bred och djup kompetens stöttar vi varandra med stor flexibilitet. Vi arbetar aktivt med våra värderingar som en grund i det vi gör. Vi arbetar med likriktade processer och arbetssätt för enkelhet, trygghet och avtalsefterlevnad.  

Om Grönlunds Yrkesutbildningar 

Vi är ett privatägt utbildningsföretag som varit i samma ägo i snart 25 år. Vårt fokus är utbildningar inom transport, både arbetsmarknadsutbildning för Arbetsförmedlingen och ren företagsutbildning. Vi har verksamheter i Umeå, Hudiksvall, Södertälje, Eskilstuna, Västerås, Nyköping, Jönköping, Falkenberg, Göteborg, Karlskrona och Malmö

Placering

Västerås 

Välkommen med din ansökan 

Du söker tjänsten genom att skicka ett mail till anette.moss@gronlunds.se 

 

 

Varmt välkommen med din ansökan!