Jobba med oss som tunglärare

Jobba med oss som tunglärare

Vi expanderar i Göteborg och söker fem trafiklärare med tunga behörigheter!

Om jobbet

Vi expanderar i Göteborg och söker fem trafiklärare med tunga behörigheter till vår trafikskola, till ett arbetsmarknadsprojekt och ett större kunduppdrag!

Grönlunds Yrkesutbildningar är ett privatägt utbildningsföretag med lång erfarenhet av yrkesförarutbildning. Vår erfarenhet och kompetens består av trafikskoleutbildning godkänd av Transportstyrelsen mot främst tunga behörigheter såsom C, CE, D och DE men även C1 och B på vissa håll. Säkerhets- och kravutbildning såsom YKB, APV, ADR etc. Vi har arbetat länge med arbetsmarknadsutbildningar inom yrkesförare och anläggningsmaskin, skräddarsydda företagsutbildningar, rekryteringsutbildningar och utbildning för privatpersoner. Våra fasta etableringar finns för närvarande i Umeå, Hudiksvall, Märsta, Södertälje, Nyköping, Jönköping och Göteborg.

Om tjänsten

Vi söker dig som är behörig trafiklärare med tunga behörigheter. Vi är också intresserade av dig som är trafiklärare för personbil, som har CE-körkort med ambitioner att utvecklas till tunglärare!

Arbetsuppgifter

Som trafiklärare inom behörigheterna C, CE och D arbetar du nära kund, individuellt och i grupp, teoretiskt i sal och praktiskt i bil.

Erfarenhet/Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är godkänd tunglärare av Transportstyrelsen. Du är pedagogisk och drivs av att arbeta med människor. Är du även godkänd YKB lärare av Transportstyrelsen är det ett stort plus men inget krav. Du är en person som ser möjligheter. Du inser vikten av ett positivt bemötande, att kunna möta och följa den enskilda eleven utifrån rådande förutsättningar. Vidare är du en lagspelare som bidrar till att skapa en trygg miljö där du samarbetar med övrig personal.

Hos Grönlunds värderar vi ett gott samarbete, en stabil värdegrund och att vi har roligt tillsammans. Vi har korta beslutsvägar och en flexibel organisation. Vi är ständigt nyfikna på nya affärer, arbetssätt och upplägg.

Frågor om tjänsterna ställer du till ansvarig chef Anette Moss, 010-484 80 20

 

Om anställningen

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Antal jobb: 5

Kvalifikationer

Kompetenser

Krav

  • Godkänd trafiklärare/Godkännandebevis

Körkort

Krav

  • CE

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Sök jobbet

Ansök senast 7 Oktober via mejl!

Mejla din ansökan till:

 

 

Varmt välkommen med din ansökan!